Esports

Puyol s'operarà del genoll aquesta nit per una lesió que es va fer a Sud-àfrica

Divendres es farà una roda de prensa per explicar l'intervenció de Puyol i Edmilson

El capità del Barça, Carles Puyol, ha patit un trencament del lligament lateral extern del genoll esquerre durant el partit amistós que es va jugar ahir, dimecres, a Pretòria, i entrarà al quiròfan aquesta nit per ser intervingut.

El central, segons ha informat el club, serà operat pel doctor Ramon Cugat a la clínica Asepeyo de Sant Cugat.

Segons fonts mèdiques, el període mitjà en la recuperació d'aquest tipus de lesions és d'uns tres mesos i la lesió únicament es pot tractar mitjançant intervenció quirúrgica, ja que no és possible realitzar un tractament conservador.

El Barcelona ha informat que demà, divendres, el doctor encarregat de l'operació i el del primer equip, Ricard Pruna, oferiran detalls sobre aquesta intervenció. D'altra banda, també comentaran l'operació a la qual s'ha sotmès José Gomes Edmilson, per solucionar un problema en el seu genoll dret.

Carles Puyol havia completat la temporada sense cap tipus de lesió important i va ser, amb 35 partits disputats, un dels jugadors més utilitzats per Frank Rijkaard després d'Andrés Iniesta i Víctor Valdés.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona