Esports

Ferrer sorprèn Nadal i s'afegeix a Moyà a quarts de final

El tenista del País Valencià David Ferrer ha derrotat Rafa Nadal en el duel fratricida de la jornada i s'ha classificat per als quarts de final de l'obert dels Estats Units, quart i últim Grand Slam de la temporada, i així s'afegeix al mallorquí Carles Moyà, el serbi Novak Djokovic i l'argentí Juan Ignacio Chela.

El de la Marina Alta, quart finalista a Cincinnati, ha aconseguit la segona victòria (6-7 (3), 6-4, 7-6 (4), 6-2) en sis partits contra el manacorí i s'ha classificat per als quarts d'un Grand per segona vegada en la seva carrera, després de l'edició 2005 de Roland Garros, en què precisament va perdre contra Nadal.

El número dos del món, que ha acabat amb problemes físics tot i que no ha semblat acusar la tendinitis als genolls de la setmana passada, mai no s'ha trobat còmode sobre la pista novaiorquesa, en un partit en què el seu servei no ha carburat.

Ara, el número 15 del món s'enfrontarà amb l'argentí Juan Ignacio Chela, al qual no ha guanyat mai. Ferrer s'ha afegit a Moyà en els quarts de final i és la segona vegada en la història que l'Estat espanyol té dos representants en aquesta ronda després que ho van aconseguir Àlex Corretja i Javier Sánchez Vicario el 1996.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.