Esports

Joan Laporta qualifica d'"immadur" Thiago Motta

"Thiago Motta desitjava quedar-se aquí, però no ha pogut ser", explica el president del Barça

El president del Barcelona, Joan Laporta no ha dubtat a qualificar d'"immadur" Thiago Motta, ara jugador de l'Atlètic de Madrid, anteriorment futbolista del Barça, qui ha acusat el dirigent blaugrana de "no haver donat la cara".
En la seva presentació com a jugador del conjunt madrileny, Motta ha parlat de la seva sortida del Barcelona en aquests termes. "És una cosa que en un altre moment es podrà explicar, però sabeu tots que, sobretot Txiki [Begiristain] i el president [Joan Laporta], no tenien una relació de cara a cara amb mi", ha dit.

Laporta no ha trigat a respondre. "La meva reacció davant l'assumpte de Motta és de sorpresa, així li ho vaig fer saber, que no acaba d'entendre les seves manifestacions i ja li he dit que espero que me les expliqui quan li vagi bé, perquè si no ho fa seran les d'un immadur que no té el coratge de reconèixer els seus propis errors", ha assenyalat el president del Barcelona.

El dirigent ha anat més enllà: "El club sempre ha anat de cara i segueix els consells dels tècnics. Thiago Motta desitjava quedar-se aquí, però no ha pogut ser".

Ofertes per Giovanni dos Santos
Respecte a les suposades ofertes que ha rebut el mexicà Giovanni dos Santos, Joan Laporta ha remès al secretari tècnic Aitor Txiki Begiristain qualsevol pregunta sobre la feina que es realitza per assegurar-se la continuïtat del del planter, encara que sense entrar en precisions sobre millores de contracte.

"Giovanni segueix la seva projecció, és un jugador de primer nivell i cal cuidar-lo, perquè ara centra l'atenció de tots els mitjans de comunicació, però és molt jove i ha d'anar pas a pas, així que s'ha de tractar-lo amb prudència", ha afirmat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.