Esports

L'aposta de Ronaldinho per reflotar el Barça és "començar de zero"

Ronaldo de Assís Ronaldinho assegura que el Barcelona ha de "començar de zero" la temporada que ve per tornar a construir "un equip campió" i anuncia que ha iniciat les seves vacances amb la intenció de seguir en el conjunt blaugrana, on diu estar "content".

El jugador brasiler, entrevistat per la pàgina web i el canal de televisió del club, reconeix que "tots ens hem equivocat en algunes coses" durant la temporada i que "en tots els aspectes, tots podríem haver estat millor".

Ronaldinho creu que l'explicació a la seva irregular temporada -ha estat el màxim golejador de l'equip malgrat els seus alts i baixos- cal buscar-la en el seu esgotament físic. "Venia d'un Mundial i vaig començar a treballar, i això m'ha perjudicat molt. Vaig passar tot l'any sense sentir-me bé i això m'ha cansat molt, mai no he estat al cent per cent".

Encara que el jugador reconeix al president, Joan Laporta, "el dret a mirar les coses com vulgui", insisteix que els jugadors "sempre hem actuat de la mateixa manera".  En tal sentit, Ronaldinho subratlla que l'equip ha d'"esperar les decisions que prendran els caps" i assumeix "sense problemes" la nova filosofia del vestidor. "Ja vaig treballar amb molts entrenadors i alguns presidents i cadascun té una forma de treballar i jo no tinc cap problema".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.