Esports

Saviola vestirà, finalment, de blanc

Schuster confirma també l'interès per jugadors com Kaká, Cesc i Cristiano Ronaldo de cara al futur

El nou tècnic del Reial Madrid, Bernd Schuster, ha confirmat en el programa El Mirador de Punto Radio el fitxatge de l'exblaugrana Javier Saviola, així com l'interès en jugadors com ara Kaká, Cesc i Cristiano Ronaldo, en en quals es pensa de cara al futur.

L'alemany va començar per revelar l'acord amb Saviola, del qual va destacar que té "gol, és jove i pot donar molt", i alhora va fer broma sobre el passat barcelonista de Saviola: "Són aquests petits detalls que també ens van bé, l'afició i la premsa van reaccionar molt bé quan va sortir la notícia".

Respecte als altres desitjats, sap que seran complicats. "Cristiano Ronaldo aquest any no podrà venir", va dir, i va afegir que Kaká "serà difícil que vingui aquest any", tot i que no ho descarta. "Potser és més fàcil l'any que ve, no hem de desmoralitzar-nos", ha afirmat.

Precisament, el Reial Madrid ha confirmat avui que cansats de la negociació pel romanès Chivu, el club ha decidit desistir i fitxar un central menys mediàtic com el brasiler de l'Oporto, Kléper Laveran Ferreira 'Pepe'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.