Esports

Edwards aconsegueix la 'pole' en Moto GP al Gran Premi de la Gran Bretanya

El nord-americà Colin Edwards ha aconseguit la primera posició en la formació de sortida del Gran Premi de la Gran Bretanya de MotoGP, que té en lloc en el circuit de Donington Park, per davant de l'italià Valentino Rossi i del català Dani Pedrosa.

El campió del món, el nord-americà Nicky Hayden, sortirà des de la quarta posició, una per davant del líder del campionat, l'australià Casey Stoner. Carles Checa sortirà en el setè lloc en la tercera línia de sortida, mentre que Toni Elias sortirà en el desè lloc.

Resultats en 125cc
L'italià Mattia Pasini ha aconseguit la "pole" a la graella de sortida de la cursa de 125 c.c. del Gran Premi de la Gran Bretanya, en les que els espanyols Sergio Gadea, Héctor Faubel i Pablo Nieto, sortiran des de la segona fila.

També s'han classificat l'italià Simone Corsi, el japonès Tomoyoshi Koyama i l'hongarès Gabor Talmacsi, que sortiran en el cinquè, el sisè i el setè lloc.

Joan Olivé sortirà des de la desena posició.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.