Esports

Lorenzo patirà una immobilització de deu dies al peu esquerre

Moto GP

El pilot espanyol de Moto GP, Jorge Lorenzo (Yamaha), tindrà immobilitzat el peu esquerre durant deu dies, com a part del tractament al qual serà sotmès amb la finalitat de recuperar-se de la lesió que va patir diumenge passat a Laguna Seca.

A aquesta conclusió ha arribat aquest dimarts al matí el doctor Xavier Mir després d'examinar el motociclista a l'Institut Universitari Dexeus de Barcelona, on l'ha sotmès a diverses proves i a un TAC tridimensional.

El metge ha descartat una nova lesió al turmell del pilot i ha aclarit que després d'aquest període de deu dies se li col·locarà "una plantilla de descàrrega que li permetrà caminar".
Lorenzo, per la seva banda, ha afirmat que es troba "bastant adolorit i enfadat, perquè una nova caiguda ha frenat la meva progressió", i alhora s'ha mostrat optimista amb vista a estar recuperat per al pròxim 17 d'agost, quan es disputarà el Gran Premi de la República Txeca, a Brno.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.