El Barça guanya el Maccabi (83-74)

Eurolliga

L'AXA Barça ha guanyat el Maccabi de Tel-Aviv en el partit que s'ha disputat aquesta nit al palau Blaugrana per un clar 83-74. Bassile, amb 34 punts, ha estat el jugador més destacat del partit. El Barça ha dominat de principi a final el partit, però el Maccabi no s'ha donat per vençut en cap moment. Amb l'eliminatòria empatada amb un partit a favor de cada equip caldrà fer un tercer partit definitiu dijous vinent. El guanyador passarà a la Final Four.

La nota negativa del partit ha estat la lesió de l'ala-pivot de l'AXA Barcelona Ersan Ilyasova, que ha pres mal en el transcurs de la primera meitat del partit. L'internacional turc ha fet un mal suport en una jugada durant el segon quart i pateix una subluxació de la ròtula esquerra, per la qual cosa ja no ha sortit a la segona part. Cal recordar que Ilyasova va ser el jugador barcelonista més destacat en la derrota del seu equip en el primer partit dels quarts de final disputat a Tel Aviv (82-75), en anotar 21 punts, capturar nou rebots i fer dos taps.