Esports

Dos socis del Barça inicien el procés d'una moció de censura contra Laporta

Dos socis del FC Barcelona, Oriol Giralt, advocat que ja va presentar una demanda contra l'actual directiva del club perquè convoqués eleccions el 2006, i Christian Castellví, han anat avui a les oficines del club per iniciar els tràmits per presentar una moció de censura contra la directiva que presideix Joan Laporta, la qual disposa ara de cinc dies per lliurar-los la documentació pertinent per continuar amb el procés.

Els dos socis que pretenen forçar la convocatòria de noves eleccions necessiten el suport del 5% dels socis amb dret a vot, una xifra que encara desconeixen però que calculen que serà d'unes 6.000, per poder sotmetre la continuïtat de Laporta a la votació dels socis, i, perquè prosperi la moció, cal que tinguin a favor dos terços dels vots i que això representi el 10% del cens electoral del club.

El Barcelona disposa ara de cinc dies per lliurar-los el doble del nombre de paperetes que requereixen per seguir amb el procés i després, tots dos tindran 14 dies hàbils per obtenir les firmes de suport, segons el que estableixen els estatuts.

Sense punts de recollida
El principal problema per a la captació de suport és que no es podran instal·lar punts de recollida de firmes al Camp Nou coincidint amb un partit, ja que diumenge és l'últim partit del Barça a casa aquesta temporada. Giralt, tot i això, assegura que la iniciativa parteix d'un grup de "centenars" de socis i que li han transmès el seu suport diverses penyes del club.

Fins ara, l'única moció de censura en la història del Barça va ser la que va presentar Laporta el 1998 contra l'expresident José Luis Núñez, que va rebre 24.863 vots respecte dels 14.358 favorables a Laporta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona