Esports

Els atletes discapacitats catalans buscaran a Igualada la classificació per als Jocs Paralímpics de Pequín

CATALUNYA CENTRAL

El manlleuenc Rafa Botello i el vilatortí Roger Puigbó participaran aquest dissabte a Igualada en el Campionat de Catalunya de clubs d'atletisme adaptat, prova que servirà perquè els participants aconsegueixin el registre mínim per disputar els Jocs Paralímpics de Pequín. La competició comptarà amb esportistes de la Federació Catalana d'Esports de Minusvàlids Físics (FCEMF) i la Federació Esportiva Catalana per Paralítics Cerebrals (FECPC), alhora que també hi haurà atletes amb discapacitats provinents d'altres autonomies.

Un delegat del Comitè Paralímpic Internacional controlarà en tot moment la fiabilitat de les marques aconseguides durant el campionat. Botello i Puigbó participaran en les curses de 400, 800 i 5.000 metres llisos, acompanyats del valencià Santiago Sanz. També hi serà present la promesa femenina de l'atletisme català Gemma Marcé, que competirà en les modalitats de llançament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.