Esports

L'Axa Barça s'haurà d'enfrontar al CSKA, la Lottomatica de Roma i l'Unicaja en la segona fase de l'Eurolliga

El Barça, en el grup G, haurà de jugar-se el pas als quarts de final de l'Eurolliga de bàsquet en un grup que l'enfrontarà al totpoderós CSKA de Moscou, la Lottomatica de Roma i l'Unicaja de Màlaga. El sorteig per als emparellaments del Top-16 s'ha fet aquest dilluns a Madrid, i els partits d'aquesta segona fase de l'Eurolliga començaran a jugar-se el 13 de febrer, i es disputaran en sis setmanes consecutives fins al 20 de març.

Els dos primers de cada un dels quatre grups establerts avui jugaran els quarts de final, en eliminatòries de tres partits de l'1 al 10 d'abril. D'aquesta fase en sortiran els quatre participants de la Final Four, que es jugarà a Madrid del 2 al 4 de maig.

En el sorteig d'aquest dilluns, el Reial Madrid ha quedat enquadrat en el grup F, amb el Maccabi de Tel Aviv (Israel), el Zalgiris Kaunas (Lituània) i l'Olympiakòs (Grècia). Pel que fa als altres dos grups, el D està format pel Panathinaikos, el Montepaschi Sienna (Itàlia), l'Efes Pilsen (Turquia) i el Partizan de Belgrad (Sèrbia). I al grup I hi ha el Lietuvos Rytas (Lituània), el Fenerbache (Turquia), l'Aris Salònica (Gràcia) i el Tau Vitòria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.