Esports

Pedrosa: "Faré el possible per córrer a Laguna Seca"

El pilot català Dani Pedrosa, que va rebre dimarts l'alta hospitalària després de la seva caiguda al circuit de Sachsenring (Alemanya), ha confirmat que viatjarà als Estats Units a temps per als entrenaments de divendres, i que farà "el possible" per competir en el Gran Premi de Laguna Seca.

"D'acord amb el meu metge, el doctor Xavier Mir, hem decidit volar als Estats Units i fer el possible per córrer aquest cap de setmana. Som conscients que no serà fàcil i que no sabrem el meu estat precís fins que em pugi a la moto divendres al matí", ha declarat el pilot en la pàgina del seu equip, Repsol Honda.

Pedrosa, la caiguda del qual a Sachsenring li va provocar una fractura al canell esquerre i un esquinç al turmell dret, intentarà superar les dificultats per mantenir o millorar el seu segon lloc en l'ajustada classificació general, en què només vint punts separen al tercer, Casey Stoner, del líder, Valentino Rossi.

"Evidentment és un moment complicat per mi, però tinc moltes ganes; si és possible pilotar la moto en condicions, realment vull fer-ho. Laguna Seca és un circuit molt exigent físicament quan estàs en plenes condicions, així que serà dur amb les lesions, però sé que la gent del meu voltant em recolzarà per aconseguir estar en la millor forma possible", ha assegurat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.