Esports

Iniesta té un pinçament al menisc del genoll esquerre

El centrecampista Andrés Iniesta pateix un pinçament al menisc extern del genoll esquerre i haurà de sotmetre's a una sèrie de proves per determinar l'abast de la lesió, mentre que el mexicà Rafa Márquez s'ha ressentit del seu problema al peu dret i no ha pogut acabar l'entrenament d'avui.

Iniesta, un dels tres jugadors de la plantilla que aquesta temporada no ha estat baixa per lesió (els altres dos són Víctor Valdés i Xavi Hernández) va acabar el partit davant del Schalke 04, tot i que no ha estat fins avui dijous que s'han conegut els seus problemes físics.

Leo Messi s'ha entrenat amb l'equip. A l'entrenament però, hi han faltat, a més d'Iniesta i Márquez, Víctor Valdés, que s'ha sotmès a exercicis de recuperació, el defensa Gianluca Zambrotta, a causa d'una contusió del bessó intern, Xavi Hernández, que s'ha queixat d'un cop al peu, i Thierry Henry.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.