Esports

Kobe Bryant ironitza: "Si no guanyem l'or m'escapo dels Estats Units"

Jocs Olímpics

Kobe Bryant, jugador de bàsquet dels Lakers, equip que ha perdut la final de la NBA aquesta temporada contra els Celtics de Boston, ha confessat bromejant que si els Estats Units no guanya la medalla d'or s'escapa del país.

"La gent m'ho pregunta i jo faig molta broma amb això, però si volem seguir sent ciutadans nord-americans hem de guanyar l'or. Seré un italià i em direu Kobe Giovani", ha afirmat el jugador, nascut a Itàlia.

Carmelo Anthony, company de selecció de Bryant, jugador dels Nuggets de Denver i membre del combinat nord-americà que va pujar al tercer esglaó del podi a Atenes 2004 i al Mundial de Japó 2006, també ha ironitzat al respecte amb l'or olímpic: "Envio la meva maleta a un altre lloc, negocio un contracte a una altra banda i no torno a casa".

"Al 2004 no sabíem res. Estàvem cecs. Va ser vergonyós tornar als Estats Units sabent que suposadament érem els millors jugadors del món i tornàvem amb una medalla de bronze", ha reconegut el nord-americà.

Aquesta selecció ha estat batejada com "l'equip de la redempció" (Redeem Team) i li espera un debut que el tècnic nord-americà, Mide Krzyzewski, creu que "no pot haver-hi res millor que debutar contra la Xina, un partit que molta gent vaticina que serà l'esdeveniment esportiu més vist de la història de Xina".

"El bàsquet és un esport mundial. No es tracta només dels Estats Units i nosaltres ho entenem. Aproximadament, el 30% dels jugadors de la NBA actualment són internacionals, d'altres països", ha comentat el seleccionador nord-americà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.