Esports

El Barça-Reial Madrid es jugarà diumenge 23 a les 19.00 hores

El clàssic Barça-Reial Madrid de la dissetena jornada de Primera divisió, es jugarà al Camp Nou el pròxim 23 de desembre, a les 19:00 hores, segons ha anunciat avui la Lliga de Futbol Professional (LFP).
Un cop descartada la possibilitat de disputar-se el partit divendres, 21 de desembre, es podia jugar dissabte (22 desembre) o diumenge (23), data que finalment s'ha imposat.

Tres partits de la 17a jornada de Lliga de Primera Divisió s'avancen al dissabte 22 de desembre: el Saragossa-València, l'Almeria-Getafe i el Sevilla-Racing, partit que s'emetrà en obert (22:00), conforme a la Llei de Retransmissions Esportives.

La resta de la jornada de Primera Divisió es disputa a les 17:00 hores de diumenge, excepte el Barcelona-Reial Madrid que començarà a les 19:00 hores i l'Athletic-Múrcia, que començarà a les 21:00 hores.

A Segona Divisió, de moment, s'avancen a dissabte tres partits: Reial Societat-Tenerife, Ferrol-Salamanca i Nàstic-Cadis, que es jugaran tots a les 18:30 hores.

També estan previstos el Celta-Granada 74 (12:00) i el Numància-Còrdova (18:00) per diumenge 23.

Déco, Abidal i Touré Yaya entren a la llista de convocats

El Barça ha convocat per al partit que disputarà dissabte contra el València (22:00 hores) tres dels seus jugadors referents, Deco, Eric Abidal i Touré Yaya, absents en els últims partits.

Déco havia reaparegut el cap de setmana passat a la 2a part del Barça-Deportivo, però en els exercicis d'escalfament del partit contra el Stuttgart, dimecres, el brasiler es va ressentir de la seva lesió (trencament miotendinosa a l'adductor mitjà de la cama esquerra) i va caure de l'alineació.

Per al partit contra el València, el migcampista ja ha superat els seus problemes i estarà a disposició del tècnic Frank Rijkaard, igual que el mig centre Touré Yaya, que ha patit una sinusitis que als últims dies l'havia apartat de la convocatòria.

Rijkaard també recuperarà el lesionat Eric Abidal, després d'alguns problemes al turmell. La seva posició durant l'absència del francès l'ha ocupat el brasiler Silvio Mendes, 'Sylvinho' (33 anys).

Convocats Barça-València
La llista de convocats per al partit contra el València és la següent: Valdés, Jorquera, Xavi, Iniesta, Puyol, Ronaldinho, Eto'o, Déco, Márquez, Messi, Milito, Touré Yaya, Gudjhonsen, Abidal, Zambrotta, Sylvinho, Bojan i Giovanni.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.