Esports

Els seguidors de la selecció catalana de futbol trien la samarreta negra

ZONA METROPOLITANA

La selecció de Catalunya de futbol que s'enfrontarà a la d'Euskadi aquest dissabte a Bilbao portarà samarreta de color negre després que aquesta opció hagi estat la guanyadora de l'enquesta que la Federació Catalana de Futbol ha fet mitjançant la seva pàgina web.

La indumentària de color negre ha comptat amb el suport de 4.800 seguidors, el 47% dels 10.013 vots rebuts. A més i per primera vegada, els jugadors lluiran la paraula Catalunya per sota del dorsal, de manera ben visible, per reivindicar l'oficialitat de la selecció catalana.

Les altres dues opcions que s'han pogut votar durant dues setmanes després que es presentessin les noves samarretes de la selecció han comptat amb 3.272 vots, la samarreta groga, i 1.941, la blava.

A l'AVUI.CAT prefereixen la groga
En canvi, a l'enquesta realitzada a la secció d'esports de l'AVUI.CAT els resultats –que en cap cas són vinculants– són diferents a l'enquesta de la web de la Federació Catalana de Futbol. Dels 3.776 vots, el 41% ha triat la samarreta de color groc, el 31% ha elegit la samarreta negra i el 28%, la blava.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.