Esports

Una decisió del Consell Superior d'Esports posa en perill la independència del pitch and putt català

ZONA METROPOLITANA

La Subdirecció General de l'Alta Competició del Consell Superior d'Esports (CSD) ha aprovat la inclusió del pitch and putt dins la Reial Federació Espanyola de Golf (RFEG).

El motiu de l'aprovació és per "l'escassa diferència" amb el golf, "només la de la mida dels camps", tal com es pot llegir en el darrer número de la revista de la RFEG. Aquesta decisió pot posar en perill el reconeixement internacional de les seleccions catalanes d'aquesta modalitat esportiva. La Federació Catalana de Pitch and Putt (FCPP) ha emès un comunicat en la seva pàgina web defensant el seus drets i que aquest cas "no es donarà a Catalunya".

"Pressions polítiques"
El president de la Federació Catalana de Pitch and Putt (FCPP), Josep Maria Anzizu, considera que la decisió del Consell Superior d'Esports busca "fer pressions polítiques" igual que ha passat amb l'hoquei i això "no seria bo i seria desgradable", ha subratllat Anzizu, per al pitch and putt.

Anzizu es lamenta que esport i política es barregin, "però la realitat és així", ha sentenciat. Tot i que, el president de la Federació sabia que la Reial Federació Espanyola de Golf (RFEG) buscava incloure-la, sobretot, "a partir que a Catalunya va tenir importància", ha confessat, encara que sosté que el moment per donar el vistiplau podia haver estat fa un mes com més endavant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.