Esports

El Ricoh Manresa confirma un nou 'miracle'

Lliga ACB

El Ricoh Manresa va certificar ahir al Nou Congost la permanència a la Lliga ACB gràcies a la seva victòria sobre el Lleó per 84-75. El club del Bages té, amb diferència, el pressupost més baix de la màxima categoria del bàsquet espanyol, però, un cop més, a base de feina i coratge, els manresans han aconseguit el difícil objectiu de mantenir-se a l'elit, una categoria a la qual havien retornat aquesta temporada.

A falta d'una jornada per acabar la fase regular, doncs, a Manresa ja poden respirar tranquils i estar orgullosos novament del seu equip. Ahir el Ricoh, amb 20 p de Rafa Martínez i 19 d'Asselin, va anar sempre per davant en el marcador contra el cuer, el Lleó, i amb diferències importants (28-16, 45-27 i 70-49).

Però va arribar el relaxament i els lleonesos es van acostar fins a un 72-65. El partit s'estava complicant bastant, però un triple de Rafa Martínez i un altre de Diego Sánchez van retornar a 2 minuts del final la tranquil·litat (79-67) a l'afició del Nou Congost, que ja va poder celebrar la permanència a la Lliga ACB.

A Badalona, el Joventut va apallissar el Granada (118-68), que ara té molts números per baixar a la LEB, i es va assegurar la segona posició de la fase regular. La Penya va batre el rècord anotador d'aquesta temporada a la Lliga ACB.

El partit no va tenir cap història (62-31 a la mitja part), però el Joventut (13/29 triples) va donar, una vegada més, espectacle als seus aficionats. Rudy va anotar 19 p i va fer 37 de valoració, però també van estar molt encertats Moiso (17 p), Jagla (18 p) i Pau Ribas (17 p, amb 5/5 triples). Noel va debutar a casa amb 10 p.

El Barça venç el Múrcia
Al Palau, l'AXA Barça, que ja no s'hi jugava res perquè tenia segur el tercer lloc i ja no podia atrapar la Penya, va vèncer el Múrcia (81-75) en un matx que es va decidir a l'últim minut. Lakovic encara no va jugar, Kasun va estar a un bon nivell (12 p) i els principals protagonistes van ser Pepe Sánchez (18 p i 11 assistències), Roger Grimau (15 p) i Ilyasova (14 p).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.