Esports

Informació instàntània sobre els gols dels partits del Barça

 

Vols saber a l'instant quan el Barça marca un gol o quan n'encaixa un? Tant és que siguis en l'eterna sobretaula d'un feixuc dinar familiar de diumenge, o que suportis una reunió de feina fixada inoportunament en un vespre de Champions. L'AVUI t'avisa al teu telèfon mòbil si Bojan torna a salvar l'equip, o bé si Víctor Valdés encaixa un gol. També t'avisarem quan s'acabi el partit i et direm el resultat final.

Només t'has de donar d'alta del servei per rebre els SMS. Has d'enviar el missatge ALTA FCB al número 797379. El cost de l'alta és d'un màxim de 15 cèntims (varia segons l'operadora), més IVA.

Un cop t'hagis donat d'alta –el procés és instantani–, començaràs a rebre les alertes en el següent partit del Barça, sigui quina sigui la competició. Cada missatge que rebis et costarà 30 cèntims d'euro més IVA.

Mai t'enviarem més de 50 missatges al mes, ni més de 10 missatges al dia. Aquestes limitacions legals són una protecció: així estàs segur que el nombre de missatges no serà infinit i que la factura mai no es dispararà.

Es comuniquen al moment tots els gols dels partits del Barça, inclosos els que es marquin de penal. Tanmateix, no es comunicarien els penals d'una tanda de desempat, a causa de la limitació de missatges al dia. De tota manera, sempre rebràs un últim missatge cada partit: EL QUE ANUNCIARÀ EL FINAL DEL MATX I EL RESULTAT FINAL.

Si decideixes donar-te de baixa del servei, només has d'enviar el missatge BAIXA FCB al 797379 , i se't retirarà el servei immediatament, sense més tràmits.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.