Esports

Gregory Beranger, nou fitxatge de l'Espanyol

El Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona ha pagat la clàusula de rescissió de Gregory Beranger i comptarà amb el lateral francès, segons ha informat el Numància.

L'equip de Sòria no volia negociar un acord i sempre responia que el jugador tenia contracte en vigor i que l'única manera d'aconseguir el seu fitxatge era a través del pagament de la seva clàusula.

El lateral francès tenia contracte amb el Numància per dos anys més, però la seva gran temporada havia despertat l'atenció de més d'un club de Primera Divisió.

El Numància ha expressat a través d'una nota de premsa el seu agraïment per la gran aportació de Beranger al terreny de joc i la seva vàlua i compromís personal demostrats durant la seva estada a Sòria.

El cas Beranger és un més de la llista de jugadors que el Numància "ha descobert" al mercat futbolístic, igual que va passar amb Nagore (Atlètic de Madrid), Cuéllar (Osasuna i Rangers), Luis García (Saragossa i Getafe) i Juanlu (Betis).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.