Esports

Arxavin lamenta que el Barça hagi renunciat al seu fitxatge

Futbol

El jugador rus Andrei Arxavin, una de les revelacions de l'Eurocopa 2008, ha lamentat que el Barça hagi renunciat al seu fitxatge en una entrevista que publica avui el diari Sport Express. "El somni seguirà sent un somni. O es complirà més endavant", ha dit el número 10 del Zenit de Sant Pertersburg, en comentar la fi de les negociacions entre el seu club i el Barça.

L'oficina de premsa del Zenit va comunicar ahir que el Barça, que oferia 15 milions d'euros per Arxavin, es va negar a millorar la seva proposta pel mitja punta de 27 anys. "Entenc perfectament la postura del Zenit: la xifra proposada realment era molt baixa", ha dit Arxavin.

Sense destí
El club de Sant Petersburg ha desmentit haver rebut ofertes del Chelsea i l'Arsenal anglesos per la seva estrella. Amb tot, en la seva entrevista amb Sport Express, Arxavin ha reiterat la seva decisió de deixar el Zenit, tal com va anunciar abans de l'Eurocopa 2008.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.