Esports

Alleujats amb Eto'o

Futbol

El més important no és tant que Samuel Eto'o pugui jugar o deixar de jugar el partit de dissabte a Saragossa -per bé que l'equip el necessita com l'aire que respira-, sinó, sobretot, que no s'hagi lesionat de transcendència.
Aquest és l'alleujament que té el Barça amb el crac camerunès. Perdre's eventualment una altra jornada de Lliga és menys important a aquestes alçades. Encara bo que la punxada que va sentir el jugador a la part posterior de la cuixa esquerra als últims minuts de la final de la Copa Àfrica contra Egipte no derivarà, segons el primer diagnòstic efectuat pels metges de la federació camerunesa, en trencament muscular.

De moment Eto'o ja té agafada avui hora a la consulta dels serveis mèdics del Barça immediatament després que arribi a Barcelona després d'haver estat 30 dies concentrat amb la seva selecció.

Els metges del club blaugrana estan a l'espera d'explorar-lo exhaustivament abans de pronunciar-s'hi, però les informacions que li han arribat tant del jugador, com del secretari tècnic Txiki Begiristain, que va arribar ahir de Ghana, on va assistir a la final, com dels doctors camerunesos, és que els problemes que pateix Eto'o obeeixen a una petita contractura.

Begiristain va ser el primer a valorar que, tot i que la presència del camerunès en el partit de Saragossa és dubtosa, el més transcendent és que el camerunès arrossega una molèstia menor que no li impedirà afrontar dimecres de la setmana que ve la represa de la Lliga de Campions, en l'anada dels vuitens de final al camp del Celtic.

Touré ja entrena avui
Els serveis mèdics del Barcelona estan fent les gestions pertinents per possibilitar que Eto'o passi de seguida per una ressonància magnètica per conèixer l'abast exacte de les molèsties. Eto'o no s'entrenarà avui en doble sessió com la resta de companys, però sí que s'espera que ho faci Touré Yaya, que va arribar ahir en un llarg vol procedent de Costa d'Ivori, amb qui ha acabat en quart lloc la Copa Àfrica.

El migcampista ivorià va admetre ahir que se sentia molt cansat per haver disputat "una competició molt dura", però va assegurar que no sent cap mena de sobrecàrrega muscular i que estarà disponible per jugar dissabte a La Romareda. Touré va remarcar que estava al corrent del 7-0 del Reial Madrid al Valladolid. "Però la Lliga no està acabada. Necessitem guanyar, guanyar i guanyar", va concloure.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona