Esports

Rijkaard insta el seu equip a ser més efectiu: "No necessitem obres d'art"

Futbol

L'holandès Frank Rijkaard ha instat el seu equip a ser més efectiu en el seu joc i ha demanat als seus jugadors que no converteixin cada gol aconseguit "en una obra art", després de reconèixer que el Barça té problemes per concretar les seves ocasions en els últims partits.

En la vigília del partit de San Mamés, el tècnic ha assegurat que Leo Messi està en condicions de jugar més minuts dels que ho va fer en l'últim partit coper, s'ha alegrat per la renovació d'Andrés Iniesta i ha tret importància a unes declaracions de Deco en què assegurava que estava disposat a anar-se'n del club si aquest any no es guanyaven títols.

"Les coses més simples a vegades són les coses més difícils. Amb els jugadors de gran talent i qualitat que tenim al camp, tots volen la pilota per inventar alguna cosa. A vegades hi ha poc moviment i no ha de ser quan marquem un gol una obra d'art", ha afirmat.

Més moviment
Rijkaard ha demanat als seus jugadors més moviment en jugades sense pilota per crear espais davant la defensa contrària i ha explicat que s'estan assajant en els entrenaments diferents opcions per poder superar la pressió rival i ser més efectius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona