Esports

Tamudo torna a una convocatòria després d'un mes i mig de baixa

Futbol

El capità de l'Espanyol, Raúl Tamudo, és la principal novetat a la llista de convocats que ha facilitat el tècnic blanc-i-blau, Ernesto Valverde, amb vistes al partit d'aquest dissabte davant el Reial Madrid.
Tamudo es va lesionar el passat 23 de gener en un entrenament en xocar accidentalment amb Javi Chica. El cop li va produir una fractura al cúbit de l'avantbraç esquerre i els serveis mèdics del club van pronosticar que estaria uns dos mesos de baixa.

Tot i això, la recuperació del jugador ha anat millor del que s'esperava i el futbolista ha tornat a la llista de convocats un mes i mig després. El davanter s'ha perdut sis partits de Lliga, en els quals l'equip ha aconseguit dues victòries i quatre derrotes. El seu últim partit va ser davant el Valladolid.

Ara falta veure si Valverde decideix incloure'l a l'onze inicial, encara que tot fa pensar que serà Jonathan Soriano l'escollit.

Més novetats
Al marge de Tamudo, l'altra novetat en la convocatòria és Alberto Serrán, que torna a la llista després de jugar amb el filial la setmana passada. Per contra, queden fora Iván de la Peña, per lesió, i Moha, per decisió tècnica.

Així seran a la llista Kameni, Lafuente, Chica, Zabaleta, David García, Serrán, Jarque, Torrejón, Ángel, Lola, Moisés Hurtado, Valdo, Riera, Corominas, Ewerthon, Jonathan Soriano, Tamudo i Luis García.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.