Esports

La selecció catalana de futbol sala empata contra Bielorússia i es complica la classificació per l'europeu

La selecció catalana de futbol sala, que es troba a Polònia disputant una de les fases prèvies pel campionat d'Europa que se celebrarà el pròxim mes de març a Bèlgica, ha empatat a tres gols amb Bielorússia en el tercer matx de la competició. L'equip català, que havia guanyat els altres dos partits davant Polònia i Santa Helena, dependrà ara del resultat del Bielorússia - Santa Helena per accedir a la següent ronda. Si els primers vencen per més de quatre gols, Catalunya no es classificarà.

El conjunt dirigit per Joan Antoni Fernàndez s'ha avançat al minut 7 però els bielorussos han empatat de penal poc després. A la segona part, Bielorússia ha tornat a fer un gol de penal però els catalans han sabut fer el 2-2 i, posteriorment, el 2-3. Quan faltava un minut per arribar a la fi del partit un dels àrbitres, també bielorús, ha assenyalat de nou un llançament favorable als bielorussos que ha significat el definitiu empat a tres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.