El Ricoh Manresa venç el Begar Lleó (78-81)

El Ricoh ha guanyat el grup Begar Lleó, que s'enfonsa en el pou de la classificació de l'ACB.

Durant el primer quart, els únics que mantenien el tipus a l'equip de Jaime Ponsarnau eren Rafa Martínez i Asselin, que aconseguien 15 dels 16 punts que feia el seu equip en els primers minuts davant un Lleó que trencava el partit des del tir exterior amb tres triples consecutius que posaven sobre el marcador la màxima diferència d'11 punts (22-11) a favor dels lleonesos.

En el segon quart, els catalans s'han posat les piles i s'han fet forts en defensa per intentar remuntar el marcador, cosa que aconseguien just a l'últim minut abans del descans deixant el futur d'aquest partit per al segon temps.

Després del descans, un triple de Bulfoni posava de nou els lleonesos per davant, encara que el Manresa ha sabut  aprofitar els continus errors en atac del seu rival per intentar avançar-se en el marcador, encara que tan sols Asselin anotava punts en el quadre català i aquesta circumstància ha estat suficient perquè Lleó seguís en el partit.

L'últim quart ha estat el més intens del partit amb un Manresa que mantenia l'avantatge al marcador arribant a la seva màxima del partit de sis punts i amb un Grup Begar que buscava la remuntada.

A falta de dos minuts per al final el marcador era favorable al Manresa per 76-77 i aquí han estat els tirs lliures els que han marcat el desenllaç final, encara que l'avantatge dels catalans ha estat suficient per emportar-se el partit després que Bulfoni fallés des de la línia de 6,25m en l'últim instant per empatar el partit.