Esports

La Guàrdia Urbana desaconsella que l'Espanyol - Vila-real es jugui dissabte a les 22 hores

Futbol

L'Espanyol ha rebut de la Guàrdia Urbana de Barcelona un informe que desaconsella la celebració del pròxim partit de Lliga, davant del Vila-real, el dissabte 5 de gener a les 22 hores.

L'argument que justifica aquesta recomanació és els problemes de trànsit que podria suposar, donat que coincideix amb la tradicional cavalcada de Reis en una zona pròxima a l'estadi de Montjuïc.
La cavalcada s'iniciarà a les 18:30 hores al parc de la Ciutadella i recorrerà diverses carrers (Av. Marquès de l'Argentera, Via Laietana, plaça Urquinaona, plaça de Catalunya, plaça Universitat, ronda Sant Antoni, Sepúlveda, Vilamarí i Lleida) abans de finalitzar a l'Avinguda de Rius i Taulet, al costat de la plaça d'Espanya, principal punt d'accés a l'estadi de Montjuïc.

El fet que la zona annexa a la plaça d'Espanya i el carrer Lleida, per la que també passarà la comitiva dels Reis d'Orient, estigui tancada al trànsit, dificultarà enormement l'accés a Montjuïc.

Per això, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha informat a l'Espanyol dels problemes que suposarà la celebració del partit davant el Vila-real a les 22 hores de dissabte, horari marcat per la Lliga de Futbol Professional (LFP).

El club, per la seva part, ja ha informat a les plataformes televisives encarregades de transmetre el partit i a la LFP de la conveniència de canviar l'horari del partit, i està a l'espera d'una resposta per confirmar un possible canvi d'horari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.