Esports

Dani Alves considera un "premi" fitxar pel Barça

FC Barcelona

El brasiler Dani Alves ha viscut les seves primeres hores a Barcelona, on demà serà presentat com a nou jugador del club blaugrana, un fet que qualifica com "un premi meravellós" al treball que ha fet fins ara. Ha estat un dia enfeinat per al brasiler. Ha plorat en el seu comiat dels mitjans de comunicació al Sánchez Pizjuan, que s'ha produït al matí, després ha volat a Barcelona i s'ha fotografiat amb l'escut del Barça a les oficines del club i posteriorment ha completat una revisió mèdica a l'Hospital de Barcelona.

El club català presentarà demà Alves a les 12.30 hores, després d'haver-se compromès a pagar entre 29 milions i 35 milions d'euros al Sevilla. "És un repte molt important en la meva vida", ha assegurat el defensa, en unes declaracions als diferents canals d'informació del club barcelonista.

El lateral, de 25 anys, ha assegurat que té moltes ganes de poder jugar "com més aviat millor" amb el Barcelona per demostrar que "no s'han equivocat amb mi". Ha apel·lat al tòpic que suposa "un somni" poder fitxar pel quadre de Josep Guardiola. "Estic molt feliç per estar realitzant aquest somni. No només meu, sinó de molts jugadors que voldrien estar en el meu lloc en aquest moment", ha confessat.

El jugador, nascut a Juazeiro, ha explicat que fitxar pel club blaugrana "és un premi meravellós al treball que he fet fins ara" i considera que canviar el Sevilla pel Barça "és un salt d'un gran club a un altre d'iguals o millors condicions". En línies generals, Alves ha afirmat que es tracta d'"un motiu d'alegria i satisfacció molt gran" saber que el Barça s'ha interessat pel seu treball perquè "jo puc formar part d'aquest nou projecte".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona