Esports

Touré Yaya: "Ara hem d'aixecar el cap"

Els missatges d'optimisme que ha intentat transmetre avui l'ivorià Touré Yaya a la sala de premsa del Camp Nou després de l'eliminació del Futbol Club Barcelona davant el València en la Copa del Rei es contradeien amb la tristesa de la seva cara, el seu to de veu seriós i els seus gestos pausats.

"Hem passat per molts problemes i lesions, però ara hem d'aixecar el cap, esborrar la derrota d'ahir, tirar cap a davant i centrar-nos a guanyar les altres dues competicions que queden (Lliga i Lliga de Campions)", ha manifestat Touré Yaya amb escassa convicció.

El 3-2 de Mestalla, que deixa el Barça fora de la final de Copa -el títol que els homes de Frank Rijkaard veien més accessible aquesta temporada- ha fet molt de mal al vestidor blaugrana. Després de l'entrenament d'aquest matí, la cara del migcampista africà era tot un poema, encara que s'esforcés a repetir, una i una altra vegada, que l'equip sortirà del pou.

Touré ha admès que el partit d'ahir va ser "decebedor", que el Barça es va despertar "bastant tard" i que ara travessa per "una situació delicada", després d'uns mesos durant els quals la plantilla es plantejava "l'objectiu d'aconseguir els tres títols".

En qualsevol cas, el jugador del Barça ha recordat que la Lliga encara no està perduda i que l'equip manté les seves opcions intactes en la Champions.

"No cal oblidar que la Lliga fins i tot està en joc, que queden bastants partits (deu) i que les dues competicions encara són possibles. Farem tot el que puguem per aconseguir guanyar-les", ha assegurat. Mentrestant, el jugador del Barcelona ha demanat que no s'enterri a aquesta plantilla. "A final de temporada, serà el moment de jutjar el Barça".

Als problemes tàctics, anímics i de tota mena que afecten l'equip se sumen els problemes físics als quals Touré ha de fer front i que estan originats per una hèrnia discal que l'obliga a infiltrar-se periòdicament per combatre els forts dolors a la zona lumbar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Sara Sánchez repeteix tercer lloc al GP de Gran Bretanya

Girona
 

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona