Esports

Catalunya empata davant una selecció mundial

Hoquei

La selecció catalana d'hoquei sobre patins ha empatat avui (5-5), en partit amistós disputat en el Palau Blaugrana de Barcelona, davant una selecció mundial, la Reno World All Stars, en un partit que ha culminat la "Festa de l'Hoquei" habitual cada any per les festes nadalenques.
El partit, ha viscut els seus millors moments en el segon temps, doncs al gol inicial de Catalunya amb el qual s'ha arribat al descans, han seguit altres nou gols després de l'intermedi, cosa a la que ha influit la major mesura de les porteries, amb la intenció de donar més espectacle i gols als aficionats.

La festa ha suposat també l'adéu definitiu a la selecció catalana del seu capità, el gironí Iván Tibau, encara que ha afirmat que espera acabar els seus dos anys de contracte pendents amb el seu club, el Lloret.

Abans del partit entre les seleccions masculines, l'equip femení català també ha signat taules, a dos gols, davant un combinat mundial, en una festa que ha atret quatre mil espectadors al Palau Blaugrana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.