Esports

Eto'o: "Amb Rijkaard ho tornarem a guanyar gairebé tot"

El davanter Samuel Eto'o ha expressat la seva confiança en les possibilitats d'èxit del FC Barcelona aquesta temporada, en la qual manté les seves aspiracions de guanyar la Lliga, la Lliga de Campions i la Copa del Rei, i ha mostrat el seu suport a l'entrenador Frank Rijkaard quan se li ha preguntat per un suposat interès del club blaugrana a contractar al tècnic José Mourinho, assegurant que amb l'holandès el Barça ho tornaran a guanyar "gairebé tot".

Eto'o, la gran novetat del Barcelona per a jugar aquest dimecres a Escòcia el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions davant el Celtic de Glasgow, després d'haver-se perdut els vuit últims partits per la seva participació en la Copa d'Àfrica, ha recordat els mèrits de Rijkaard com a tècnic i ha demanat "respecte" per a l'actual cos tècnic quan se li ha preguntat per una hipotètica arribada de Mourinho al Barça.

"A l'estiu, la directiva farà el que ella vulgui, però parlar ara de qui pot venir és faltar al respecte als que estem treballant. El Barça portava molt de temps sense guanyar gens, va arribar el Frank i ho vam guanyar gairebé tot. I tornarem a guanyar-ho gairebé tot. Cal tenir un respecte pel treball fet i pel que s'està fent, parlem de Mourinho o d'un altre", ha assegurat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.