Esports

El Joventut s'exhibeix davant el Cajasol

La Penya, amb 14 encerts des de 6,25, manté la seva ratxa amb una contundent victòria per 102-82 a Badalona

El Joventut continua la seva ratxa de victòries, després que ahir es va imposar en una gran exhibició al Cajasol per 102-82 a Badalona, en el partit que va obrir la 24a jornada de la Lliga ACB. Amb el seu cinquè triomf consecutiu en aquesta competició, la Penya es referma en el segon lloc, per darrere del Madrid.

El Cajasol, que lluita per allunyar-se dels llocs de descens i estava en una bona dinàmica de resultats, va arribar a Badalona amb quatre ex de l’equip català: el tècnic, Manel Comas, i els jugadors Bennett, Bueno i Betts. Però no va poder fer res davant l’allau de joc i efectivitat del conjunt d’Aíto.

A la mitja part, el Joventut ja havia deixat el partit vist per a sentència amb un 65-38, després de transformar 11 triples en 16 intents i de donar 15 assistències. Rudy (18 p), Jagla (12), Barton (11), Hernández Sonseca (9) i Ricky Rubio (7) van liderar el festival ofensiu en el primer temps de la Penya, que tampoc no va escatimar esforços en una defensa pressionant que només podia superar Ellis (13 p al descans i 27 al final).

En el segon període Rudy ja no va jugar pensant en el partit de dimarts a la difícil pista del Khimki rus en els vuitens de la Copa ULEB. Malgrat tot, la Penya, que va acabar amb 14 triples (set jugadors en van anotar almenys un) va arribar a guanyar per 32 punts (86-54), però Ellis (set triples) va liderar un parcial de 0-13 (90-71) i el Cajasol va poder maquillar el resultat. Per part de l’equip verd-i-negre van anotar: Ricky Rubio (7), Rudy Fernández (18), Barton (17), Jagla (12) i Moiso (10) –equip inicial–; Hernández Sonseca (9), Mallet (13), Pau Ribas (7), Laviña (5), Pere Tomàs (0) i Popovic (4).

D’altra banda, avui l’Akasvayu rebrà (20.45 h) un Bilbao Basket que en les últimes jornades ha perdut gas, afeblit per les lesions. L’última, la de Weis.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona