L'Egara, classificat per als quarts de final de l'Eurolliga d'hoquei (3-2)

El Club Egara s'ha classificat per disputar els quarts de final de l'Eurolliga d'hoquei al vèncer per 3 a 2 el Bloemendaal holandès, en un partit que ha decidit David Alegre a l'últim minut.

Els amfitrions del Club Egara s'han ficat en els quarts de final de l'Eurolliga d'Hoquei, després de superar el conjunt holandès del Blomendaal en l'últim sospir del partit, i quan més difícil se li havia posat el resultat després que el líder de la lliga holandesa remuntés dos gols en contra en l'últim quart de partit.

En el primer quart el Blomendaal va poder sentenciar el seu rival després de deu minuts de domini total i absolut amb cinc claríssimes ocasions de gol que no va saber materialitzar el seu davanter Brouwer.
A la falta d'encert dels holandesos, es van sumar les grans intervencions del porter local Quico Cortés que va ser un dels grans artífexs de la victòria.

L'Egara que d'entrada es veia impotent per frenar el seu rival, a poc a poc ha anat a més i en la primera oportunitat de gol ha marcat l'1-0 en transformar Schikendantz el primer llançament de penal córner del qual ha disposat als 11 minuts de partit, repetint en el minut 29 i pujant el 2-0, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

En la represa els holandesos han sortit bolcats buscant el gol davant un Egara que ha sabut aguantar les envestides i sortir al contraatac. No obstant això en el minut 57 una jugada personal de Docherty ha posat el 2-1 al marcador i l'emoció al partit que poc més tard igualaria Brouwer (2-2, m. 61).

El final ha estat d'infart. Els dos equips han demostrat no voler arribar a la pròrroga que tothom donava per fet, però una sèrie de quatre penalts córner consecutius llançats per l'Egara sense premi, i una última jugada a falta de cinc segons per al final del partit ha estat aprofitada per David Alegre per rematar un centre mesurat i marcar el 3-2 sobre la botzina que assenyalava el final i per tant el pas a quarts de l'Eurolliga, en què s'enfrontaran demà al conjunt francès del St. Germain HC.