Esports

Rijkaard defensa el seu esforç perquè el Barça funcionés

Futbol

L'extècnic del FC Barcelona, Frank Rijkaard, ha defensat l'esforç que va realitzar durant les dues últimes temporades perquè "les coses funcionessin", després d'haver estat en el punt de mira i ser considerat responsable dels dos últims anys sense títols. L'holandès assegura que els últims cinc anys de la seva vida "han estat marcats per una idea central, que el Barça funcionés i, avui, puc dir que deixo una part del meu cor aquí, des del vessant humà i esportiu".

Rijkaard s'ha mostrat convençut que els resultats negatius de les dues últimes temporades li han servit per veure "com moltes amistats s'han fet molt més fortes" i s'ha mostrat "agraït al Barça més enllà dels gols", però admet que, quan el seu equip va començar a guanyar, el públic es va tornar més crític. Creu que aquesta tendència "és perillosa, perquè en certs moments als jugadors se'ls fa pagar l'exigència derivada dels bons moments". Tot i així, l'holandès assumeix la seva part de responsabilitat en els partits i agraeix a Puyol el paper de capità a l'equip i a Ronaldinho la "il·lusió i alegria" que va transmetre al Barça.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona