Esports

L'Ajuntament defensa la idoneïtat del Port Olímpic com a punt de trobada per als seguidors del ManU

Futbol

La regidora de Prevenció de l'Ajuntament de Barcelona, Assumpta Escarp, ha defensat la idoneïtat del Port Olímpic com a "punt de trobada" per als seguidors del Manchester United que el 23 d'abril visitaran la ciutat per les semifinals de la Lliga de Campions, i ha descartat buscar un espai alternatiu.
Davant les protestes d'Abroport BCN, que agrupa la majoria de les empreses d'oci i restauració del Port Olímpic, per la decisió del consistori d'instal·lar el punt de trobada per als aficionats anglesos al moll de la Marina, Escarp ha assegurat que el conflicte es deu a un "error en la comunicació" amb els empresaris.

En concret, la regidora ha explicat que dilluns passat, abans de fer públic on s'instal·laria aquest espai d'acollida, l'Ajuntament havia parlat no només amb el Manchester, la policia anglesa i els Mossos d'Esquadra, sinó també amb el gerent del Port Olímpic, qui es va comprometre, ha afirmat la regidora, a transmetre a tots els propietaris dels locals d'oci aquesta decisió.

Tot i això, el gerent els ho va comunicar més tard que els mitjans de comunicació se'n fessin ressò, retard que ha provocat "aquest malentès". Ahir Escarp ja va parlar directament amb el secretari general de l'associació de locals d'oci, amb els quals es col·laborarà a articular el dispositiu.

El lloc, ideal
Escarp ha defensat la idoneïtat del moll de la Marina tant pel que fa a la mobilitat com per la seva ubicació, ja que es fa en un "espai públic", encara que ha reconegut que caldrà arribar a un acord amb els locals de restauració de la zona perquè siguin ells els que ofereixin aquests serveis als seguidors.

La regidora ha assenyalat que el punt de trobada es desmuntarà una vegada que es traslladin els seguidors a l'estadi, i s'iniciaran els treballs de neteja.

Abroport es va dirigir al regidor de Sant Martí, Francesc Narváez, per posar en dubte que aquest espai fos l'adequat, per qüestions de "seguretat i mobilitat".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.