Esports

La Penya es deixa la ratxa a Fontajau

L'Akasvayu va posar fi ahir a Fontajau a la ratxa de 13 victòries consecutives del Joventut sumant totes les competicions, 6 si només comptem les de la Lliga ACB. L'equip gironí va ser superior al badaloní i es va imposar per 87-80, de manera que els de Pedro Martínez ara són setens, cada cop més a prop d'assegurar-se matemàticament els play-off, mentre que els d'Aíto s'allunyen del liderat i avui poden ser atrapats per l'AXA Barça i el Tau.

Un dels grans al·licients ahir a Girona era veure el duel entre Marc Gasol i Rudy Fernández, els més ben valorats de l'ACB aquesta temporada. El vencedor va ser Gasol, amb 38 de valoració, pels 13 de Rudy. El pivot va anotar 18 punts (4/5 de dos, 1/1 triple i 7/11 tirs lliures) en gairebé 37 minuts, va capturar 10 rebots, va col·locar 6 taps -el seu millor registre en aquest apartat intimidatori- i va ser objecte d'11 personals. Rudy, al seu torn, també va fer 18 punts (4/8 de dos, 2/7 triples i 4/5 tirs lliures), va donar 3 assistències i va rebre 4 faltes.
La clau va ser que Gasol, a més de la seva gran actuació, va veure com companys com McDonald (20 p), Daniels (19 p), San Emeterio (12) i Cvetkovic (11) també feien una gran aportació en atac. A la Penya, només Mallet (15 p) a l'últim quart i Jagla (12 p) van superar la desena de punts.

Sada (2 p, amb 1/11 tirs) i Ricky Rubio (6 p, amb 2/11 tirs) no van tenir el seu dia en un matx que l'Akasvayu va arribar a dominar per 18 punts (60-42), tot i que tres triples de Mallet van donar esperances a la Penya (75-71). Els gironins, però, van resistir la reacció verd-i-negra i un triple de Gasol (81-71) i dos tirs lliures de McDonald (87-80) van assegurar el tercer triomf seguit de l'Akasvayu a l'ACB.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.