Esports

Herrera creu que el joc d'Ewerthon s'ajusta a l'estil de l'equip

Futbol

El director esportiu de l'Espanyol, Paco Herrera, ha assenyalat que les característiques del brasiler Ewerthon Henrique de Souza, que avui es convertirà en jugador blanc-i-blau fins a final de temporada, s'ajusten a l'estil de joc del conjunt blanc-i-blau.

"Crec que ens pot aportar velocitat. Al nostre equip li agrada jugar al límit de l'atac i amb molta velocitat. Penso que Iván de la Peña agrairà aquest tipus de jugador", ha assenyalat Herrera.
El director esportiu ha explicat que Ewerthon té moltes ganes de fitxar per l'Espanyol. "He parlat avui amb ell i té molta il·lusió, ganes de tornar a Espanya i començar a entrenar amb l'equip", ha remarcat.

Malgrat la mala experiència que ha tingut recentment l'Espanyol amb els jugadors brasilers (Jonatas Domingos, Eduardo Costa i Fredson Camara), Herrera aposta pel futbolista: "És un jugador contrastat i no és qüestionable el fet que sigui un jugador difícil".

Així mateix, ha indicat que amb la incorporació del davanter brasiler el conjunt blanc-i-blau disposa de suficients efectius en atac, i ha aclarit que la seva contractació no s'ha produït pels últims mals resultats.

"L'equip necessita un davanter perquè només tenim Jonathan i Luis, i si es produeix algun contratemps ens quedem sense un jugador i no ens ho podem permetre. Amb aquest jugador tenim la tranquil·litat que podem funcionar fins a final de temporada", ha comentat.

Acord fins a final de temporada
El responsable esportiu ha indicat que l'acord amb Ewerthon, qui jugava cedit pel Saragossa a l'Stuttgart, serà fins a final de temporada, i ha matisat que no existeix cap opció de compra en el contracte, perquè el conjunt aragonès té intencions de repescar el brasiler en acabar aquesta campanya.

Per contra, en el contracte sí s'ha inclòs una clàusula que impedeix el futbolista jugar davant el Saragossa, i l'acord entre les parts implicades és total a falta que es tanquin alguns serrells en les pròximes hores.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES