Esports

El Barça confirma el fitxatge de Víctor Sada per quatre temporades

Bàsquet

El Barcelona ha confirmat aquest divendres la incorporació del jugador que teòricament tancarà la seva plantilla per a la temporada que ve, el base català Víctor Sada, de 24 anys i procedent de l'Akasvayu Girona, club que no participarà a l'ACB a causa dels seus problemes econòmics.

Després d'unes llargues negociacions, el club ha fet oficial la tornada de Sada al Palau Blaugrana. El base signarà un contracte per quatre temporades i la seva incorporació completa la plantilla que estarà a les ordres del tècnic Xavi Pascual, llevat de moviments de mercat d'última hora.

Format a les categories inferiors del Barcelona, Sada va debutar amb el primer equip blaugrana als 19 anys, amb Svetislav Pesic com a entrenador. L'arribada de Dusko Ivanovic, però, el va obligar a buscar lloc a Girona on va fitxar per l'Akasvayu al juny del 2006.

La temporada passada, Sada es va confirmar com un dels jugadors exteriors més solvents des del punt de vista defensiu (una recuperació per partit). Va fer la mitjana de 7,6 punts i 4,2 assistències per partit, amb una valoració mitjana de 12,7.

Amb el Barcelona, Sada, fill de l'exjugador Adolfo Sada, va ser campió de la Lliga ACB (2003-2004) i de la Supercopa (2004-2005). Com a jugador de l'Akasvayu va guanyar la Copa FIBA del 2007 i va ser subcampió de la ULEB la temporada passada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES