Esports

Touré Yaya: "Amb l'equip al complet nosaltres som millors que el Madrid"

Futbol

El migcampista del Barcelona Touré Yaya confia en que el seu equip aconseguirà la victòria en el clàssic de diumenge que ve contra el Reial Madrid, ja que considera que la plantilla blaugrana és superior a la del conjunt blanc.

"Amb l'equip al complet, crec nosaltres som millors que el Madrid", ha manifestat Touré Yaya, qui ha recordat que el Barça no ha pogut comptar amb tots els seus jugadors aquesta temporada, en la que ha patit les lesions d'homes clau com Eto'o, Deco, Henry o ara Messi.
El punta argentí es va trencar el bíceps femoral de la seva cama esquerra en el partit que el Barcelona va disputar -i va guanyar- ahir a Mestalla (0-3), i no podria disputar el clàssic.

Touré Yaya ha qualificat la lesió de Messi de "molt inoportuna, en tractar-se d'un jugador molt útil per a nosaltres", però ha apuntat que davant el Reial Madrid "cal actuar com un equip i guanyar com un equip".

El migcampista blaugrana, que viurà el seu primer clàssic, ha comminat els seus companys a "respondre en el terreny de joc" a les crítiques que alguns representants del club madrileny han fet a la situació per la qual travessa l'equip blaugrana.

Touré Yaya ha explicat que al Barça hi ha "moltes ganes de guanyar, per l'equip i l'afició" aquest partit, que ha qualificat d'importantíssim "per no perdre la distància amb un rival directe".

Del Reial Madrid, el jugador africà ha destacat el seu capità, el davanter Raúl González. "M'he enfrontat dues vegades a ell quan jugava a Grècia (en el Olympiacos) i és un jugador excepcional".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.