Esports

L’Akasvayu passa a les semifinals

L’equip gironí, liderat per McDonald i Gasol, venç l’Unics Kazan (75-66) i se les haurà amb el Dinamo Moscou del seu extècnic Pesic

L’Akasvayu no ha fallat en els quarts de la final a vuit de la Copa ULEB, que es disputa a Torí, i s'ha imposat a l’Unics Kazan per 75-66. A les semifinals, l’equip de Pedro Martínez s’enfrontarà aquest dissabte (21 h, 33) a un altre conjunt rus, el Dinamo Moscou, que entrena el seu extècnic Svetislav Pesic i que ahir es va imposar al PGE Turow polonès per 78-63 (43-38 al descans).

Tota una papereta per als gironins, que se les hauran amb un dels grans favorits de la ULEB, que té a la seva plantilla, entre d’altres, jugadors com Domercant, ahir màxim anotador, amb 22 punts, Trevis Hansen (10 p),Vujanic (16), Javtokas (15), Monia (3) o Fotsis (8).

L’Akasvayu és superior a l’Unics Kazan, sobretot tenint en compte que els russos finalment no van disposar del pivot Darjus Lavrinovic, amb molèsties físiques, però els gironins van patir fins als últims minuts per assegurar-se el triomf, sobretot perquè es van deixar agafar 13 rebots ofensius, van perdre 18 pilotes i van fallar 11 tirs lliures (19 de 30). Són uns apartats que haurà de millorar avui l’Akasvayu per poder superar el Dinamo.

Encara que el conjunt català sempre va dominar el marcador, no va ser fins al tercer quart quan va poder obrir una escletxa (59-50) gràcies a 11 punts consecutius de McDonald. A l’inici de l’últim quart, Radenovic va donar el màxim avantatge a l’Akasvayu (66-54), però Savanovic, el màxim anotador dels russos, amb 12 punts, igual que Txikalkin, va tornar la incertesa al desenllaç del matx: 70-64, a 1.40 minuts.

Llavors, Marc Gasol (19 p, 4 r i 8 faltes rebudes) va sentenciar amb tres tirs lliures (73-64). Cal destacar també a l’Akasvayu, a banda de Gasol i McDonald, els punts de Cvetkovic (14) i Radenovic (10) i les 8 assistències de Sada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.