Barça i Reus jugaran la final de la Lliga Europea d'Hoquei

El Barça i el Reus Deportiu jugaran diumenge, a les 17 hores, la final de la Lliga Europea d'Hoquei sobre patins, que es disputa al Palau Blaugrana de la capital catalana, després de derrotar avui en semifinals a Vic i Liceu, respectivament, en els dos partits per 2-1.

El Reus Deportiu es va convertir en el primer finalista després de derrotar el Coinasa Liceu de La Corunya per 2-1, amb un "gol d'or" de Caldú, malgrat que van ser els gallecs que van inaugurar el marcador gràcies a un gol de Martin Payero en el primer temps.

Després de que Toni Sánchez aconseguís l'empat, els dos equips no van voler assumir massa riscos i les defenses, molt sòlides, van marcar el protagonisme del partit, situació que es va aguditzar en el segon temps.
Quan va arribar la pròrroga, i després d'una oportunitat de Payero, va ser un xut creuat de Caldú el que va sorprendre Llaverola i va classificar al Reus per a la final, en la que l'equip tarragonina espera aconseguir un títol que se li resisteix donis de fa més de tres dècades, doncs l'últim ho va aconseguir el 1972.

El Barcelona, que intentarà aixecar la seva divuitena Copa d'Europa, va tenir molts problemes per derrotar el Roncato Vic, fet que no va passar fins a dos minuts de la conclusió, quan, en un rebutgi a l'àrea, Carlos López va aconseguir desequilibrar el marcador.

Abans, el conjunt viguetà va aconseguir posar nerviós al Barcelona gràcies a un joc molt seriós en defensa, encara que va arriscar poc i es va fiar massa de poder forçar la pròrroga en la qual temptar a la sort amb un gol, però al final es va imposar la lògica.