Esports

Guardiola, optimista, tot i que demana "màxim respecte i molta prudència" a l'eliminatòria de la Lliga de campions

FC Barcelona

L'entrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, s'ha marcat avui l'objectiu d'"evitar la relaxació" dels seus jugadors i ha reclamat "màxim respecte al rival i molta prudència" per poder superar la ronda prèvia de la Lliga de Campions, en la qual el Barça jugarà contra el guanyador de l'eliminatòria entre el Beitar Jerusalem israelí i el Wisla Cracòvia polonès.

Amb tot, s'ha mostrat molt optimista respecte a l'encreuament per la situació del seu equip després de les primeres dues setmanes de pretemporada. "La sensació que vull transmetre és que depenem de nosaltres i que hem de fer les coses bé", ha comentat el tècnic català, que ha assegurat que està "entusiasmat per com està treballant el grup".

"Els equips són bons o dolents després de l'eliminatòria, llavors sabrem si els hem fet dolents o bons, però hem de preparar-nos, fer bé les coses i tenir el màxim respecte a qualsevol dels dos equips", ha dit Guardiola, que ha donat per fet que el Barcelona podrà jugar el partit d'anada el dia 13, com era la seva intenció, i no el 12.

Evitar el 'jet-lag'
"La bona notícia és que jugarem el dia 13 i guanyarem un dia de recuperació després del jet-lag. Aquesta era la màxima preocupació que tenia i podrem tenir un dia més que ens anirà millor", ha dit Guardiola, en al·lusió al retorn de la gira que el Barcelona està fent pels Estats Units, previst per a dijous que ve dia 7.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Fitxatges de tardor

 

Ayoze assalta Cornellà

Barcelona
 
 
Alex Formento
Entrenador assistent del bàsquet girona

“Em faria molta il·lusió que poguéssim fer un pas més”

Girona
 

Llencen un objecte a l’àrbitre al final del partit

BARCELONA
 

Un ampli marge de millora

Sant Andreu de Llavaneres
 

El camí de la reconquesta

barcelona
 

Girona reforça la seguretat per la visita del Feyenoord

girona