Esports

Guardiola, optimista, tot i que demana "màxim respecte i molta prudència" a l'eliminatòria de la Lliga de campions

FC Barcelona

L'entrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, s'ha marcat avui l'objectiu d'"evitar la relaxació" dels seus jugadors i ha reclamat "màxim respecte al rival i molta prudència" per poder superar la ronda prèvia de la Lliga de Campions, en la qual el Barça jugarà contra el guanyador de l'eliminatòria entre el Beitar Jerusalem israelí i el Wisla Cracòvia polonès.

Amb tot, s'ha mostrat molt optimista respecte a l'encreuament per la situació del seu equip després de les primeres dues setmanes de pretemporada. "La sensació que vull transmetre és que depenem de nosaltres i que hem de fer les coses bé", ha comentat el tècnic català, que ha assegurat que està "entusiasmat per com està treballant el grup".

"Els equips són bons o dolents després de l'eliminatòria, llavors sabrem si els hem fet dolents o bons, però hem de preparar-nos, fer bé les coses i tenir el màxim respecte a qualsevol dels dos equips", ha dit Guardiola, que ha donat per fet que el Barcelona podrà jugar el partit d'anada el dia 13, com era la seva intenció, i no el 12.

Evitar el 'jet-lag'
"La bona notícia és que jugarem el dia 13 i guanyarem un dia de recuperació després del jet-lag. Aquesta era la màxima preocupació que tenia i podrem tenir un dia més que ens anirà millor", ha dit Guardiola, en al·lusió al retorn de la gira que el Barcelona està fent pels Estats Units, previst per a dijous que ve dia 7.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.