Esports

A Huelva, amb l'hereu

FC Barcelona

Mentre Ronaldinho comença a dir adéu, Leo Messi ha iniciat la seva posada a punt per arribar a l'eliminatòria contra el Manchester United tan bé com sigui possible. Casualitat o no, l'hereu natural del Gaúcho emergeix retallant terminis a una lesió quan el final del brasiler al Barça és assumit per tothom.
L'argentí és l'esperança blaugrana indispensable contra els red devils i ahir Frank Rijkaard el va incloure a la convocatòria per jugar avui contra el Recreativo. Tot i que l'holandès ho vulgui evitar, Huelva és la primera estació en el compte enrere cap a les semifinals de la Champions.

"Me n'alegro molt que Leo sigui amb nosaltres", ha celebrat Rijkaard, que ha afegit que si tot va bé la Puça jugarà uns minuts, a l'espera de seguir atent per no recaure. "Té un partit després del partit. Ha de saber cuidar el seu cos i fer un treball de prevenció", ha explicat el tècnic, que quan se li va preguntar per Ronaldinho i les negociacions obertes pel seu traspàs es va poder intuir que contenia l'emoció. És conscient que Ronnie viu les últimes setmanes al Barcelona i la realitat és que és un fet del qual és difícil d'abstreure's.

Però l'actualitat gira cap a Andalusia i la tornada de Messi, 38 dies després de patir una ruptura al bíceps femoral de la cama dreta, també contrasta amb les baixes d'Henry i Bojan, a part de la ja coneguda d'Iniesta, tots tres per lesions lleus, més per precaució i descans a 10 dies vista que per necessitat.

El català pateix una sobrecàrrega als isquiotibials, mentre que el francès arrossega una contusió al tendó d'Aquil·les del peu dret. Sense ells, l'atac titular barcelonista queda en mans d'Eto'o, Giovani i un tercer home, avançant Guddy, o gent sense minuts com Ezquerro o el jove Víctor Vázquez.

Només val guanyar
Sigui com sigui, al Barça només li val la victòria aquesta nit per seguir somiant amb la Lliga -el Madrid és a set punts- contra un Recreativo que lluita per allunyar-se d'un descens que té a tan sols tres punts.

El conjunt de Zambrano no ha guanyat mai el Barça en Lliga, amb un empat (el 1979) de sis partits totals. Tot plegat, camí del duel-cim d'Old Trafford, camí per recobrar sensacions poderoses abans de jugar-se la temporada. Si la Champions del 2006 va estar empeltada del brasiler, el culer espera que la del 2008 sigui la de Messi, senyal segur que també seria la del Barça.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.