Esports

Daniel Alves confirma el seu fitxatge per quatre anys amb el Barça

El futbolista brasiler Daniel Alves ha confirmat que ha tancat el seu fitxatge per quatre temporades amb el FCBarcelona i ha assegurat que viatjarà a la capital catalana a principis de juliol per signar el contracte.

"Espero tenir el mateix èxit (al Barça) que vaig tenir al Sevilla en cinc anys i mig. Crec que no hi havia millor manera de sortir després d'haver conquistat tot el que vaig conquistar al Sevilla", ha declarat el lateral dret a periodistes, al començament de la concentració del Brasil.

L'esportista ha assegurat que "tenia clar" que les negociacions "arribarien a bon port", malgrat que el Sevilla "té un president (José María del Nido) que hipervalora els seus futbolistes".

Alves ha assegurat que està "molt content" de "formar part" d'un "gran club". "Desitjo tenir fortuna per triomfar al Barça i tornar l'equip al lloc que mai hauria d'haver abandonat", ha afegit.

La selecció brasilera ha començat aquest dimarts els entrenaments a la granja Comary, la seu campestre de la Confederació Brasilera de Futbol (CBF) a la ciutat serrana de Teresópolis, a 91 quilòmetres de Rio de Janeiro. El Brasil es prepara per als partits de les eliminatòries del Mundial de Sud-àfrica 2010 contra el Paraguai, diumenge que ve a Asunción, i l'Argentina, el dia 18 a Belo Horizonte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES