Esports

Rescaten el cadàver d'un muntanyenc que va morir després de caure per un pendent al Pirineu aragonès

Efectius dels Grups de Rescat i Intervenció en Muntanya (GRIM) de la Guàrdia Civil de Boltanya Benasc van rescatar aquest dimarts a la tarda un muntanyenc que va morir a l'Ibón de Barrancos, al terme municipal de Benasc (Ribagorça), després de precipitar-se per un pendent d'uns 200 metres, segons han informat fonts de la subdelegació del govern a Osca.

A les sis de la tarda d'aquest dimarts finalitzaven les tasques de rescat del cos de José Ramón A.O., de 47 anys, natural d'Alcanyís i amb domicili a Reus.

El muntanyenc feia una marxa d'aproximació amb esquís al corredor del pic Margalida quan va caure per un pendent d'uns 200 metres i va patir múltiples impactes, un d'ells al cap, que li va provocar la mort.

En el rescat van intervenir-hi també un metge de muntanya i un helicòpter de la Guàrdia Civil. El mort va ser traslladat al dipòsit de cadàvers de Benasc.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.