Esports

Lorenzo marca altra vegada el ritme i aconsegueix la 'pole'

El pilot mallorquí Jorge Lorenzo (Yamaha) ha aconseguit la 'pole position' a la categoria de Moto GP del Gran Premi de Portugal amb un temps de 1.35.715 i sortirà demà des de la primera posició de la graella de per davant del català Daniel Pedrosa (Honda) i de l'italià Valentino Rossi (Yamaha), que completen la primera línia de la sortida.

Jorge Lorenzo ha aconseguit la seva tercera 'pole' consecutiva de la temporada després d'aconseguir el rècord del circuit mentre que l'únic que ha posat en compromisos al pilot de Yamaha ha estat Pedrosa, que ha acabat a dues dècimes de Lorenzo i sortirà, igual que al circuit de Jerez, segon per darrere del mallorquí.

L'heptacampió del món Valentino Rossi no ha pogut millorar el registre del seu company d'equip i ha estat a punt de d'anar-se'n a terra, però finalment s'ha fet amb el tercer millor temps per sortir des de la primera línia de la graella per primera vegada aquesta la temporada.

L'actual campió del món, l'australià Casey Stoner, no ha pogut passar de la novena posició en els entrenaments. La resta de pilots Ducati encara han quedat molt més enrere, cosa que posa en evidència que existeix algun error de concepte en la nova Desmosedici.

250cc
L'italià Marco Simoncelli (Gilera) va ser el més ràpid el primer dia i ha tornat a repetir classificació en el segon.

125cc
L'italià Simone Corsi (Aprilia) ha fet el millor temps a l'última jornada d'entrenaments oficial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.