Esports

Disfruta el Catalunya-Argentina amb la retransmissió de Llorenç Tarrés

Tot és a punt al Camp Nou per al Catalunya-Argentina de dissabte, i l'AVUI.cat, també. Una vegada més, Llorenç Tarrés oferirà la seva personal retransmissió per als lectors de l'AVUI.cat amb el Minut a Minut, l'últim de la temporada.

Després d'una segona volta de la Lliga i un desenllaç a la Champions decebedores per als seguidors del Barça, els afeccionats catalans al futbol tindran l'oportunitat de gaudir de la retransmissió d'un partit de la selecció nacional de Catalunya. El matx també arriba després d'una altra batalla perduda, la del Catalunya-Estats Units que la Reial Federació Espanyola de Futbol va negar-se a autoritzar per a la tardor passada.

Entre els jugadors convocats per la selecció argentina hi ha el barcelonista Leo Messi i els madridistes Higuaín i Gago. El president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Roche, va obtenir el mes passat la garantia que l'equip que viatgi a Catalunya serà d'alt nivell, "el mateix" que lluitarà per l'or als Jocs Olímpics de Pequín. Seran, per tant, els millors dels més joves.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.