Milito i Bojan donen la victòria al Barça

Gudjohnsen és titular i Ronaldinho baixa per fatiga

En només tres minuts, primer Milito i després Bojan, el Barça ha aconseguit despertar d'un partit ensopit. El matx contra el Recreativo de Huelva ha arribat al minut 61 sense moviments al marcador i sense gaires oportunitats clares per a cap dels dos equips. Però al minut 62, Milito ha marcat un gol que ha esperonat de tal manera el conjunt blaugrana que tres minuts després ha aconseguit, gràcies a Bojan fer un segon gol davant el conjunt andalús. Al minut 81, Messi ha marcat el tercer gol, de penal.

Pilotes fora
El debat sobre si un equip ha de llençar la pilota fora quan un contrari està estès a terra s'ha viscut de forma violenta al Nou Camp. Al minut 75 Iniesta ha caigut després d'una entrada i Abidal ha anat directament a Rosu i li ha clavat una empenta exigint que parés el joc. Després d'una picabaralla entre els jugadors de tots dos equips, els que han vist targeta han estat Touré i un jugador del Recre.

Gudjohnsen, titular
L'equip ha començat amb la novetat del retorn de Eidur Gudjohnsen per a l'onze titular davant el Recreativo de Huelva, el primer partit de Lliga de la temporada en que l'islandès és titular.

Gudjohnsen, que al principi de la temporada va ser considerat transferible, ja va ser titular a la Lliga de Campions davant el Glasgow Rangers a Ibrox (0-0), però la seva presència a la Lliga ha estat testimonial: 73 minuts de joc repartits en quatre partits. En cap d'ells va ser titular.

El centre del camp del Barça el completen Touré Yayá i Xavi Hernández, mentre que Andrés Iniesta ha avançat la seva posició per ocupar el lloc de Ronaldinho, baixa d'última hora degut a la fatiga acumulada, a la línia davantera junt a Henry i Messi.

En defensa, el Barça juga amb Zambrotta, Puyol, Milito i Abidal i Víctor Valdés a la porteria.