Esports

Kameni podria marxar al Manchester United o al Tottenham si l'equip no es classifica per a Europa

Futbol

Dels possibles èxits del projecte esportiu de l'Espanyol depenen moltes coses, entre les quals el futur blanc-i-blau de Carlos Kameni. I és que, segons ha informat Catalunya Ràdio, el porter camerunès podria deixar el club aquest estiu o, com a molt, a finals de la pròxima temporada si l'equip no es classifica per jugar una competició europea.
De moment, l'Espanyol està pendent de tancar un acord de renovació, però les ofertes de clubs de renom comencen a acumular-se. Tottenham i Manchester United són, ara per ara, els més ben situats per contractar-lo. Kameni podria marxar aquest mateix estiu o a finals de la temporada que ve, quan acabi el seu contracte.

El conjunt entrenat per Juande Ramos vol reforçar la seva porteria -Paul Robinson i Radek Cerny no donen gaires garanties- i s'ha fixat en Kameni. L'equip de White Hart Lane podria oferir-li una fitxa de fins a tres milions d'euros quan, a l'Espanyol, el màxim salarial el marca Tamudo amb dos.

El United està content amb Van der Saar, però l'holandès ja té 37 anys i Alex Ferguson també ha pensat en Kameni. Però els diables vermells no són els únics que li van al darrere: el Chelsea i altres equips de la Lliga com el València i l'Atlètic de Madrid també estan seguint les evolucions del porter camerunès.

En l'apartat esportiu de l'equip de Valverde, no serà fins divendres que es decidirà si Raúl Tamudo reapareix aquest cap de setmana al partit que l'Espanyol jugarà al camp del Madrid.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.